top of page

HVA ER DERMAPEN?

Dermapen er en avansert form for microneedling. Den avanserte pennen har flere nåler som lager mikroskopiske hull i huden. Ved å gli over huden lager den millioner av kanaler som igjen fører til at vi får opptil 80% av flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt inn i huden og gir næring til cellene i dermis (underhuden). Det gir derfor grunnlaget for en forbedret epidermis (overhuden).


Ved å lage mikrokanaler i huden stimulerer Dermapen til reparasjon av huden samt ny cellevekst og dermed en sunn og velfungerende hud.Kliniske fordeler med Dermapen:


  • Stimulerer kroppens evne til å fornye og hele seg selv.

  • Behandler over 57 kliniske hudsymptomer.

  • Innovative teknikker for ansikt, øyne, lepper, ører, hodebunn og kropp.

  • Øker absorberingen av hudpleieprodukter.

  • Relativt smertefri behandling, uten nedetid.

  • Kan utføres som kombinasjonsbehandling med for eksempel kjemisk peel eller mesoterapi.


HVA KAN BEHANDLES MED DERMAPEN?

Indikasjoner for denne typen behandling er blant annet; generell hudforbedring, hudoppstramming, linjer, rynker, pigmentering, porer, strekkmerker, akne, arr, slapp og ujevn hud samt rosacea.


HVOR MANGE BEHANDLINGER ER ANBEFALT?

Når det gjelder antall behandlinger, bør en ha ca. 4-6 behandlinger med 4-8 ukers mellomrom for å oppnå generell hudforbedring. Resultater ses ofte allerede etter første behandling, men mer langvarige resultater har med cellefornyelsen å gjøre og ses ofte etter 3-6 uker.

Akne arr bør ha 6 behandlinger med 6 ukers mellomrom

Strekkmerker 4 til 8 behandlinger med 4 til 6 ukers mellomrom.


ER BEHANDLINGEN SMERTEFULL?

Behandlingen er relativt smertefri, men dersom en utfører behandling som krever at nålene penetrerer dypere, vil en benytte seg av bedøvelseskrem før behandling.


HVOR LANG ER NEDETIDEN?

Det er generelt sett lite nedetid etter en Dermapen behandling, men en bør regne med noe rødhet og sårhet i ansiktet i ca 12-48 timer. De fleste kan gå tilbake til dagligdagse gjøremål rett etter behandlingen.


HVEM KAN IKKE BEHANDLES MED DERMAPEN?

Gravide, ammende, personer med aktiv eksem, betennelse i huden, aktiv herpes, pustuløs eller noduløs rosacea eller akne. Etter filler- og rynkebehandling bør en vente i 14 dager før en utfører behandling med Dermapen.
613 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page