top of page

OM KLINIKKEN

Porsgrunn Plastikkirurgi er en privatklinikk med avdelinger i Porsgrunn og Sandefjord.

 

Vårt fokus er 100% på estetisk plastikkirurgi og kosmetiske injeksjonsbehandlinger. Vi fører også den verdenskjente hudpleieserien ZO Medical, fra Dr. Obagi. 

Våre plastikkirurger er ledende innen plastikkirugi i Norge. 

Vi har et fullverdig tilbud av inngrep innenfor estetisk plastikkirurgi. Vår sentrale plassering midt mellom Sørlandet og Østlandet gjør at vi har mange pasienter fra Agder, Buskerud/Viken og selvsagt Vestfold og Telemark. Klinikken har for øvrig pasienter fra hele Skandinavia og vi er den eneste private klinikken mellom Oslo og Kristiansand som er spesialisert på plastikkirurgi. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Storgata i Porsgrunn.

 

I tillegg til hovedavdelingen vår i Porsgrunn har vi en avdeling på Sandefjord Helsepark som gjør at Porsgrunn Plastikkirurgi også er det naturlige valget for pasienter fra Vestfold.

Vi skiller oss ut fra andre klinikker ved at våre ansatte bor og arbeider lokalt. Dette gjør at vi aldri er langt unna.

Alle inngrep utføres av våre leger, som er spesialister i plastikkirurgi. Risikoen for komplikasjoner er derfor svært lav. I tillegg til å utføre behandlingene er vi også i stand til å håndtere eventuelle komplikasjoner, noe som gir våre pasienter en ekstra trygghet.

Vår klinikk er ikke en del av et stort konsern, men en lokalt drevet klinikk som fokuserer på et tett forhold til pasientene, slik at vi klarer å tilby en pålitelig tjeneste til et prisnivå som er vurdert ut ifra pasientenes behov.

Formålet med estetisk plastikkirurgi er å tilbakestille den naturlige aldringsprosessen og endre utseendet i tråd med pasientens ønsker. Våre plastikkirurger har lang erfaring, og kan på bakgrunn av dette gi pasientene realistiske forventninger.

Våre medarbeidere kommer fra Telemark og bor lokalt i Grenlandsområdet, som omfatter Skien, Porsgrunn og Bamble. Vi har ingen tilreisende leger fra andre klinikker. Derfor kan vi tilby tett oppfølging også etter operasjonene.

Hovedavdelingen vår i Porsgrunn har stor kapasitet, med to operasjonssaler og et restitusjonsrom som er forbeholdt våre operasjonspasienter. Vi har også en egen inngang for pasienter som ønsker ekstra diskresjon.

Avdelingen vår i Sandefjord er en del av Sandefjord Helsepark og ble åpnet i mars 2017.

Ansvarlig lege er overlege dr. Anadi Begic.

Porsgrunn Plastikkirurgi | Storgata
Porsgrunn Plastikkirurgi | Resepsjon
Porsgrunn Plastikkirurgi | Venterom
Porsgrunn Plastikkirurgi | Leger
Porsgrunn Plastikkirurgi | Omsorg
Porsgrunn Plastikkirurgi | Anestesi
bottom of page