top of page

FILLERE

Hialuronsyre er et stoff som finnes naturlig i huden og som spiller en viktig rolle i hudens spenst og fuktighet.

Fillere som vi bruker er en kunstig fremstilt hialuronsyre i form av en glatt gel. Denne kan med fine sprøytespisser sprøytes i og under huden, med det formålet å jevne ut hudens linjer og rynker og gjøre furer i ansiktet grunnere. Gelen er kombinert med et bedøvelsesmiddel, som minsker smerten betydelig ved injeksjonen og gir en mer behagelig opplevelse. Fillere som har en noe fastere form, kan dessutten brukes til å rette på ansiktets konturer.

 

Ved vår klinikk utføres behandlinger med fillere kun av våre leger, fordi denne typen behandlinger krever inngående kunnskaper om ansiktets anatomi.

 

Før behandlingen:

Spør din lege om bruk av medisiner før operasjonen dersom du er usikker.

Behandlingen:

Behandlingen tar 15-20 minutter og innebærer innsprøyting av fillergel fra engangssprøyter, gjennom veldig fine spisser i ulike lag i og under huden. Nivået er avhengig av dybden på linjene/rynkene og ønsket effekt. Fillere i serien som vi bruker, er en gel med glatt konsistens, som lett flyter inn i huden og skaper et glatt og naturlig utseende.

 


Resutltat:

De estetiske resultatene kommer umiddelbart. Varigheten av behandlingen er avhengig av ulike faktorer som alder, behandlingsområde, mengden av preparatet som sprøytes inn, hudens kvalitet, livsstil og helsetilstand. Behandlingen av for eksempel middels dype rynker i ansiktet kan vare i opptil 1 år.

Mange pasienter vil bestille tid for ”touch up” og gjentatte injeksjoner, for å bevare det synlige resultatet.

Det er etter hvert blitt vanlig å bruke fillere som et supplement til klassiske plastikkirurgiske inngrep som for eksempel ansiktsløft eller øyelokksplastikk. 

Mulige bivirkninger/komplikasjoner:

Bivirkningene som kan forekomme er vanligvis milde eller moderate og kortvarige. Noen kan oppleve forbigående reaksjoner på stikkstedet som rødme, smerte, hardhet, hevelse og dannelse av klumper.

Fillere frarådes for pasienter med betydelige allergiske problemer.

Generelt om fillere og markedsføring:

Vi anvender de beste og mest brukte fillerne på markedet.

Etter reglene i legemiddelforskriften § 13-5 (se ekstern lenke), er det ikke tillatt å reklamere for reseptbelagte legemidler til allmennheten.

Dersom du er interessert i å få mer informasjon om denne typen behandlinger og hvilke preparater som brukes i behandlingen av rynker eller mot svette, anbefaler vi at du tar kontakt med oss.

PRIS FILLERE:
bottom of page