top of page

DRÅPEFORMEDE
IMPLANTATER

Dråpeformede implantater er en type brystimplantat som har en naturlig form og en anatomisk design. Dråpeformede implantater skiller seg fra anatomiske implantater ved at de ikke endrer form etter om en står eller ligger. Disse implantatene er utformet for å etterligne den naturlige fasongen til brystet, med en økt fylde i nedre del og en gradvis avsmalning mot toppen. Formen ligner en tåre eller dråpe, der den nedre delen er fyldigere.

Hovedtrekkene ved dråpeformede implantater inkluderer:

  1. Naturlig utseende: Dråpeformede implantater gir en mer naturlig form og estetikk, spesielt når de brukes for brystforstørrelse eller brystrekonstruksjon.

  2. Fylde i nedre del: Den ekstra fylde i nedre del av implantatet etterligner den naturlige formen til et bryst, der mesteparten av vekten ofte er konsentrert nederst.

  3. Gradvis avsmalning: Implantatet avsmalner gradvis mot toppen, noe som bidrar til en jevn overgang fra brystet til overkroppen og reduserer sjansen for en unaturlig overgang eller en "topptung" look.

  4. Fastere gel: Dråpeformede implantater bruker ofte en fastere silikongel sammenlignet med runde implantater. Dette gir en stabil form og reduserer risikoen for implantatkapselkontraktur (arrdannelse rundt implantatet).

Dråpeformede implantater blir ofte anbefalt for kvinner som ønsker et naturlig utseende og er spesielt egnet for de som allerede har en viss brystform, men ønsker å forbedre volumet. Kirurgen vil vurdere pasientens anatomi, ønsker og behov for å avgjøre om dråpeformede implantater er det beste alternativet. Det er viktig å konsultere med en av våre erfarne plastikkirurger for å diskutere alle tilgjengelige alternativer og ta en informert beslutning basert på individuelle forhold.

PRIS BRYSTKIRURGI:
bottom of page